bootstrap buttons

На Ваше барање ви овозможуваме трката да ја истрчате виртуелно и да добиете медал и стартен број, местата се ограничени

Виртуелната трка HalkEco Хронометар 10КМ може да ја истрчате во периодот од 13 јуни до 15 јули, на било која локација. Должината на вашето трчање треба да биде 10 км. 

Mobirise

Преку Pic2Go апликацијата споделете ги вашите фотографии од HalkEco Хронометар 10КМ на вашиот фејсбук профил.
Оваа услуга е бесплатна и лесна!

Партнери на трката